Over precies één maand is het zover: van 7 tot 21 augustus 2017 is de Noorderbrug afgesloten.

Over precies één maand is het zover: van 7 tot 21 augustus 2017 is de Noorderbrug afgesloten.
Dat zorgt voor forse verkeershinder en drukte op verschillende routes in en om de stad. Bijvoorbeeld op en rond de Kennedybrug. Maastricht Bereikbaar en project Noorderbrugtracé informeren over de bereikbaarheid en bieden speciale reisacties aan. Daarmee kan iedereen slim en goedkoop naar, van en door Maastricht reizen en de hinder overbruggen. 

 

We komen bij u langs tussen 10 – 14 juli 

We willen graag iedereen zo goed mogelijk informeren over de afsluiting en omleiding, de verkeershinder en de manieren om slim te reizen. Daar hebben we u als ondernemer hard bij nodig. Daarom komen we in de week van maandag 10 juli bij u langs. U krijgt dan van ons een informatiepakket met onder andere flyers, posters en kaartjes. Dit materiaal kunt u gebruiken om uw klanten/bezoekers, medewerkers en leveranciers op weg te helpen. 

 

Help uw klanten, leveranciers en medewerkers op weg

Naast het geprinte materiaal - dat we bij u komen langsbrengen - is er digitaal informatiemateriaal beschikbaar, zoals een korte video en een afbeelding van het campagnebeeld. Ook dat is vrij te gebruiken, bijvoorbeeld op uw eigen bedrijfswebsite, in uw nieuwsbrief of op Facebook. U kunt het digitale materiaal downloaden op de website: www.maastrichtbereikbaar.nl/nb-beeld.  

 

Samen houden we Maastricht bereikbaar!

Als we de handen in elkaar slaan en de krachten bundelen, komen we een heel eind voor een bereikbare en gastvrije stad. We bedanken u alvast voor uw medewerking! Heeft u nog vragen? 

Of heeft u na volgende week nog geen informatiepakket ontvangen? Neem contact op met Maastricht Bereikbaar: 043 351 63 59 of info@maastricht-bereikbaar.nl.

 

Nogmaals dank & hartelijke groeten,

 

Namens de samenwerkende partijen, 

 

Centrummanagement Maastricht, VOC Maastricht, Ondernemend Wyck en Maastricht Bereikbaar

07-07-2017 | VOC


« Vorige pagina